Incendiu Mogosoaia - VIDEO Incendiu puternic lângă Capitală, cu degajări mari ... : În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație.

Incendiu Mogosoaia - VIDEO Incendiu puternic lângă Capitală, cu degajări mari ... : În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație.. Există riscul ca focul să se extindă. Actioneaza 15 autosp de stingere. Potrivit primelor informații, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov.

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă în mogoşoaia. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Există riscul ca focul să se extindă.

Incendiu puternic la Mogoșoaia. Populația a fost ...
Incendiu puternic la Mogoșoaia. Populația a fost ... from damboviteanul.com
O hală de aproximativ 2000 mp din mogoșoaia a luat foc. Un incendiu de proporții a izbucnit sâmbătă în mogoșoaia. Fumul se vede de la depărtare 1 min read. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. Peste 100 de pompieri duc o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului care. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Fumul se vedea de la depărtare. Câți români aleg să se imunizeze?

Incendiu la o hală din mogoșoaia.

Fumul se vede de la depărtare 1 min read. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. Câți români aleg să se imunizeze? Dacă mergeam pe propunerile lor, nu am fi avut această discuție. Actioneaza 15 autosp de stingere. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă. Flăcările au fost stinse spre seară. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Florin cîțu regretă evenimentul din sua: O hală de aproximativ 2000 mp din mogoșoaia a luat foc. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Potrivit inspectoratului pentru situații de urgență, la fața locului intervin 15 autospeciale.

La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. În acest moment, la fața locului, acționează nu mai puțin de 15 autospeciale de. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp.

Incendiu puternic la o hală din Mogoşoaia. Nu... | News.ro
Incendiu puternic la o hală din Mogoşoaia. Nu... | News.ro from i0.1616.ro
În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Pompierii sunt prezenți la fața locului cu 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două mașini smurd și un echipaj de descarcerare. La fața locului acționează 20 de autospeciale de stingere. A fost transmis mesaj roalert video. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Incendiu lângă bucurești, la mogoșoaia (sursa foto:

Un incendiu puternic a izbucnit lângă bucurești. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. La fața locului acționează 20 de autospeciale de stingere. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. Fumul se vedea de la depărtare. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; 'nu are implicații asupra a ce facem azi'. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Flăcările au fost stinse spre seară. Incendiu lângă bucurești, la mogoșoaia (sursa foto: Fumul gros se vede din bucurești. În acest moment, la fața locului, acționează nu mai puțin de 15 autospeciale de.

Fumul se vede de la depărtare 1 min read. Fumul gros se vede din bucurești. Potrivit mediafax, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Fumul se vedea de la depărtare.

UPDATE Incendiu la o hală de la Mogoşoaia cu degajări mari ...
UPDATE Incendiu la o hală de la Mogoşoaia cu degajări mari ... from ecopolitic.ro
'nu are implicații asupra a ce facem azi'. O hală din mogoșoaia a luat foc sâmbătă. La fața locului acționează 20 de autospeciale de stingere. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Un incendiu a izbucnit sâmbătă la o hală în mogoşoaia, informează inspectoratul pentru situaţii de urgenţă. Fumul gros se vede din bucurești. Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. Update incendiu uriaș la mogoșoaia.

Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările.

O hală din mogoșoaia a luat foc sâmbătă. La fața locului acționează 20 de autospeciale de stingere. 'nu are implicații asupra a ce facem azi'. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Pompierii sunt prezenți la fața locului cu 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două mașini smurd și un echipaj de descarcerare. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Focul a cuprins înreaga clădire, de 2.000 de metri pătrați. A fost transmis mesaj roalert video. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru a lichida incendiul.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama