Ломаченко Накатані - Lomachenko Nakatani Ukrayinskij Bokser Pid Vsesvitnij Hit Gotuyetsya Do Boyu Z Yaponcem Video Sport Tsn Ua : Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і.

Ломаченко Накатані - Lomachenko Nakatani Ukrayinskij Bokser Pid Vsesvitnij Hit Gotuyetsya Do Boyu Z Yaponcem Video Sport Tsn Ua : Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і.. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Неймовірний бій від українсього боксера!

Зі старту поєдинку українець заволодів. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Для масайоші накатані це друга поразка. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene.

Puk11g S Kllom
Puk11g S Kllom from i.sportarena.com
Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Для масайоші накатані це друга поразка. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Неймовірний бій від українсього боксера! Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Ud U71i8byxoam
Ud U71i8byxoam from cdn-cf-east.streamable.com
Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Неймовірний бій від українсього боксера! Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Для масайоші накатані це друга поразка.

Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene.

Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Для масайоші накатані це друга поразка. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Неймовірний бій від українсього боксера! Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху.

Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene.

Zyklgaisw22izm
Zyklgaisw22izm from champion.com.ua
Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Неймовірний бій від українсього боксера! Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama